ze noemen mij een lief lachebekje. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd vind ik!Ik ben 32 zomers jong en wil van het leven genieten met een sjieke, oudere man aan mijn zijde .
 

sms AOKO naar 7722

Ik ben een zelfstandige, onafhankelijke vrouw, sta met beide voeten stevig op de grond. De reden dat ik dit zeg is het volgende. In mijn vriendenkring heb ik al trieste verhalen gehoord van vrouwen die een liefdevolle man een paar maanden houden, hem volledig leegmelken tot ze hem beu zijn en hem dumpen. 


sms BEA1980 naar 7722

Ik kan hier een hele bijsluiter schrijven maar dan ga ik toch een tijdje bezig zijn.
Ik kan je wel wel vertellen dat ik een heel romantisch, lief en begripvol ben. Ik hou van een goed gesprek bij een glas wijn, een terrasje, weekendje weg, sauna, lekker thuis met zen twee...

sms FRANKA naar 7722

goede wijn, lekker eten, gezellig samen zijn ...ik ben een vijftiger met 2 volwassen dochters - het is nu tijd om terug alle aandacht aan mezelf te schenken en wie weet wil jij mij wel extra aandacht geven en me gelukkig maken?

sms MARJAN naar 7722

Ik hoop dat ik jou kan interesseren.Ik denk dat ik mag zeggen dat ik leuk, intelligent, welbespraakt en mentaal goed uitgebalanceerd ben... waag jij je kansen met mij?

sms REENA naar 7722

Wil je heel graag ontmoeten voor een open babbel en een drankje, kan dat?
 

sms ABRIR naar 7722

Ik weet niet goed wat schrijven hier. Wil je meer weten? contacteer me gewoon en vraag maar... en wie weet hebben we die "klik"
 

sms ALINA naar 7722

Ik ben geboren in Japan. Gewoon ongecompliceerd, gelukkig en liefdevol
Mijn glas is liever half vol dan half leeg, Ik ben positief ingesteld, vriendelijk en zorgzaam .Ik heb een authentieke persoonlijkheid.... om uit te zoeken wie ik écht ben, contacteer me vlug! 
 

sms MACHICO naar 7722

Ik kom uit de Kempen, heb een goede job, toffe vrienden en mijn eigen gezellige huisje waar ik altijd graag weer naartoe trek. Toch mis ik dat ene extra'tje: een leuke man om samen fijne dingen te doen.

sms DRANA naar 7722

Als alleenstaande jonge mama heb ik het momenteel super druk met DE belangrijkste man in mijn leven, mijn zoontje!
Maar in mijn hart is er zeker nog een plaatsje vrij voor een andere man, voor de man VAN mijn leven...

sms MADRE25 naar 7722

Geen gezever - geen spelletjes .. er gewoon voor gaan en hopelijk de liefde van mijn leven vinden. Mijn hart ligt op mijn tong .. ik zoek een LAT relatie met veel seks .. (bloos) .Oh ja! .. mijn motor is mijn lang leven (ik trek er vaak mee op uit, dus jij hebt ook liefst een motor ... en gaat met mij mee ...

sms GERDA naar 7722

30 jaar- afrikaanse roots - gelukkig, maar in het besef dat het toch fijner is met TWEE.Ik hou van reizen, muziek, film, sport en mijn vriendenkring. Eerlijkheid boven alles is mijn motto. Wil je me leren kennen? xx
 

sms JEWEL naar 7722

Ik zoek een man voor serieuze relatie. Een man, die eerlijk is, die respect voor jou heeft en aan wie je kan vertrouwen. Voor altijd voor elkaar zijn en samen van het leven genieten.
 

SMS ANNA1975 naar 7722

Ben benieuwd wie er op mijn pad komt ;-)
Vriendschap is een mooie basis voor een serieuze relatie met de gekende klik. Zoek hier geen speelvriendjes voor de nacht. Wil wel serieuze mensen tegenkomen. 
 

sms BAASJE naar 7722

Hey hallo daar...
Tijd voor een nieuwe uitdaging voor mij, dus daarom leek het mij wel leuk om mij hier in te schrijven.
Ik ben op zoek naar avontuur en het ontmoeten van nieuwe, interessante mensen.

sms OLA9 naar 7722

40 - altijd vrolijk - heel creatief. Ik fiets graag en hou er van op koffieklets te gaan... Boekenwinkels kan ik NOOIT passeren zonder binnen te lopen en ik laat me ALTIJD verleiden om een nieuw boek te kopen. Ik ben gescheiden...

sms LAURIEN naar 7722

Ik ben een spontane, lieve vrouw die 'het kind in zichzelf' zeker niet kwijt is. Ben soms wat onzeker en pieker wel eens te veel. Maar dat valt wel mee zenne.
 

sms GRIETJE naar 7722

Hallo ik ben een temperamentvolle dame die op zoek is naar eerlijkheid en vertrouwen. 2 dingen die tegenwoordig heel zeldzaam lijken te zijn

sms TEMPI naar 7722

Het volume van je biceps / triceps en je portemonnee is geen kwestie;
als je maar intelligent bent en je hart op de juiste plaatst hebt!!
Ben je creatief en hou je van de natuur? Heb je gevoel voor humor? Dan ben jij mijn perfecte match!
 

sms SYDNEY naar 7722

Graag terug iemand waarmee ik nog hele mooie momenten kan beleven, een goed gesprek, een huiselijke sfeer, met de kinderen en kleinkinder(en). Al zijn we geen spring in het veld meer, toch nog dat jeugdige kunnen ervaren........
 

sms ARIA naar 7722

Na jaren alleen zijn en wat twijfelen heb ik toch maar besloten om een kleine poging te wagen. Eigenlijk heb ik niets te verliezen.
Ik ben een zelfstandige, onafhankelijke vrouw, sta met beide voeten stevig op de grond.

sms BEA1980 naar 7722

Hoe werkt het?

Zoek tussen de verschillende zoekertjes jouw match.

Sms de NAAM van het profiel naar het bijhorende nummer.

Jouw match ontvangt onmiddellijk een sms en jullie kunnen chatten.